Joe Bar Team 1

9788789792750er i handel
Joe Bar Team er en berømt biker tegneserie, som har sin oprindelse i Frankrig. Den blev oprindeligt udgivet af Vents d’Ouest, som striber, i 1975. Det første album blev udgivet i 1990, hvor mange af motorcyklerne blev skiftet ud med lidt nyere modeller, og er sidenhen blevet til i alt otte i serien. Det første og femte album blev lavet af Bar2, og de andre seks blev lavet af Fane.

Tiden hvorfra de oprindeligt er tegnet er ikke afgørende, da mange af de situationer, som kørerne i denne serie støder på er tidsløse, og indeholder mange af de situationer som de fleste motorcykelkørere kan nikke genkendende til. Det er humoristiske tegninger der vil få selv den hårdeste biker til at bryde ud i latter.

I den danske udgave, har hovedkaraktererne fået navnene; Ebbe Emhætte, Uffe Udkørt, Tino Tyvstart og Benny Bundgas.

Når det er koldt, fryser de – når det er varmt sveder de – når det regner bliver de våde – når det sner er det glat.

Tino ”Tyvstart” kører på Norton 850 Commando,
Tino har, trods mange advarsler, formået at pille så meget ved hans maskine, at den ikke kan køres uden risiko for tab af legemsdele.

Ebbe ”Emhætte” kører på Honda CB 750
Ebbe, har fra fødslen været hæmmet af hans enorme næse, og kan suge stort set alt ind. Af samme årsag fik han, som ganske lille, øgenavnet ”emhætte” af hans mor og far.

Benny ”Bundgas” kører på Kawasaki 750 H2
Benny kender kun to mulige positioner på gashåndtaget, som til tider giver ham problemer med ordensmagten. Deraf kælenavnet ”Bundgas”

Uffe ”Udkørt” kører på Ducati 900 SS
Uffe mener denne maskiner er bygget specielt til ham, og ingen anden kan kører den så godt som ham.

Info:
Sideantal: 48
Format: Hardcover, stor
Pris: 175,-
Udgivelsesdato: 4. november

Andre filer: